MOZZARELLA Z BUFALA CAMPANA AOP - mozzarella z mleka bawolego
{"Glucides":"Węglowodany 0.50g","Goût":"Smak Charakterystyczny, muszkatołowy","Humidité":"Wilgotność Max 65%","Listeria monocytogènes":"Listeria monocytogenes Brak w 25 g","VALEURS NUTRITIONNELLES (données moyennes pour 100 g)":"WARTOŚCI ODŻYWCZE (średnie dane na 100 g)","Texture":"Tekstura Elastyczna i topniejąca","dont saturés":"w tym nasycone 13.6g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli 100-1000 u.f.c/g","pH":"pH 5.24","Allergènes":"Alergeny Mleko bawole i produkty na bazie mleka (w tym laktoza)","Valeur énergétique (kJ)":"Wartość energetyczna (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"ANALIZA CHEMICZNA (średnie dane na 100 g)","Valeur énergétique (kcal)":"Wartość energetyczna (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Mleko bawole, sól, podpuszczka,","Lipides":"Tłuszcze 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CECHY ORGANOLEPTYCZNE","Apparence":"Wygląd Kula","Protéines":"Białko 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Ser świeży o elastycznej konsystencji","dont sucres":"w tym cukry 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulazododatni 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"ANALIZA BAKTERIOLOGICZNA (średnie dane)","Couleur":"Kolor Biały","Salmonella spp":"Salmonella spp Brak w 25 g","OGM":"OGM Brak, produkt zgodny z regulacjami WE 1829/2003 i 1830/2003","Matière grasse sur sec":"Tłuszcz na suchej masie Min 52%","Sel":"Sól 0.6g"}